Ons Kampen
Ons Kampen
Nieuws

aankleding hanzedagen

De OndernemerVereniging kampen staat in de aanloop naar de Internationale Hanzedagen 2017 voor een uitdagende taak. We willen het winkelgebied in de stijl van de Hanzedagen kleuren en de bezoekers niet alleen tijdens de Hanzedagen, maar ook ervoor en erna 'Welkom' heten.

Om de uitstraling aan te laten sluiten bij het thema van de Hanzedagen 'Water verbindt' hebben we matten, lopers en vlaggen laten ontwerpen. Die zijn voor alle ondernemers in Kampen beschikbaar.
De binnenstadondernemers krijgen alleen korting.

Bent u ondernemer van de binnenstad, log dan in op deze site, voor het bestelformulier en alle informatie.In de laatste twee weken van maart en de eerste week van april wordt u door één van onze mensen bezocht met uitleg en het bestelformulier. Mocht u geen bezoek hebben gehad of wilde u nog even nadenken over uw bestelling dan kunt u hieronder de matten en lopers vinden. Ook het bestelformulier kunt u hier vinden. Breng het ingevulde formulier even langs bij HOE, op Oudestraat 117 of bij 't Trappetje, Oudestraat 25. Rond 10 april ontvangt u dan een factuur voor de eigen bijdrage. Na betaling van de factuur, voor 30 april 2017, is uw bestelling definitief en krijgt u de bestelde producten na de derde week van mei uitgeleverd.

Deel deze pagina

Evenementen agenda