Ons Kampen
Ons Kampen
Doelen
Doelen


Ondernemers Vereniging Kampen

Als Ondernemers Vereniging Kampen (OVK) komen we op voor de belangen van de ondernemers in de binnenstad van Kampen. De binnenstad van Kampen is erg ondernemend en daar zijn we trots op. Door onze krachten te bundelen zijn we in staat meer voor elkaar te krijgen en leuke en gezellige evenementen te organiseren.

 

Het bestuur van de OVK komt iedere maand bij elkaar onder leiding van voorzitter Fré Helleman. Het bestuur van de OVK bestaat uit: Fré Helleman (voorzitter), Ricardo Wijsman (secretaris), Rick Westerhof (penningmeester), Judith van der Weerd, Angelique Kale, Jan Heinecke, Nardus Koster, Rik Vinke, Leo Haverkamp en Marianne Stoeltie.

 

Daarnaast is er binnen de OVK een activiteitencommissie, deze groep ondernemers doen hun uiterste best om evenementen en activiteiten te organiseren in de binnenstad van Kampen. Deze activiteitencommissie bestaat uit: Judith van der Weerd, Rick Westerhof, Angelique Kale en Jacco Swillens. Voelt u zich als ondernemer geroepen om hier aan mee te werken? Of wilt u als inwoner van Kampen een goed idee aandragen voor de binnenstad? Neem dan contact op met de OVK.